Urban Innovative Actions – Viidennen haun teemojen tarkemmat sisällöt julkaistu

Urban Innovative Actions -ohjelman viidennen, ja samalla myös viimeisen rahoitusohjelmahaun teemat on julkaistu. Teemoina ovat ilmanlaatu, kiertotalous, demografinen muutos sekä kulttuuri ja kulttuuriperintö.

Ilmanlaadun alateemoja ovat mm. puhdas työmatkaliikenne ja ilma, ilmanlaadun tarkkaileminen ja sen parannustoimien sosiaalinen hyväksyttävyys. Kiertotalouden teemassa haetaan innovatiivisia ratkaisuja muovien ja muiden saasteiden vähentämiseen kaupunkijätteessä ja jätevesissä sekä kiertävämmän kaupunkiveden hallintaan. Demografisen muutoksen alateemoissa palvelujen ja infrastruktuurin kehittäminen sekä kaikkien ikäryhmien huomioiminen nousevat keskiöön. Kulttuuriteemassa keskitytään hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden lisäämiseen kulttuurin avulla.

Lue lisää teemoista täältä

Hakuaika rahoitusohjelmaan alkaa syyskuussa 2019. Urban Innovative Actions on kaupungeille suunnattu rahoitusohjelma, joka keskittyy 14 kaupunkikehityksen teemaan. Rahoitusta voi hakea yksittäinen kaupunki paikallisten kumppaneiden kanssa, eli eurooppalaisia kumppaneita ei tarvita.

Lue lisää ohjelmasta täältä.

Katso myös aikaisempia rahoitettuja hankkeita täältä.