Tutustu syksyllä järjestettyjen H2020-infopäivien materiaaleihin

Komissio julkaisi kesällä EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelma Horisontti 2020:n viimeisen vuoden työohjelman. Euroopan komissio investoi vuonna 2020 11 miljardia euroa tutkimukseen ja innovaatioihin. Komissio tavoittelee vaikuttavuutta ja siksi fokus on nyt harvemmissa, mutta olennaisissa teemoissa. Viimeisenä vuonna investoidaan 11 miljardia euroa muun muassa ilmastonmuutoksen, puhtaan energian, muovin, kyberturvallisuuden ja digitalouden teemoihin.

Syksyllä 2019 on järjestetty erilaisia infopäiviä liittyen Horisontti 2020 -rahoitusohjelman työohjelmiin ja vuoden 2020 hakuihin. Näiden infopäivien aikana kerrottiin tulevista suunnitelluista hakukierroksista ja millaisia projekteja on tarkoitus rahoittaa. Tapahtumien materiaaleihin kuten videotallenteisiin ja esityksiin voi tutustua nyt myös jälkikäteen.

Syksyn 2019 aikana järjestettyjen infopäivien materiaalit:

Climate Action, Environment, Resource Efficiency and Raw Materials, 16.–17.9.2019, Bryssel

Tapahtuma suunnattiin eritysesti potentiaalisille hakijoille, joiden hankkeet keskittyvät ilmaston, resurssitehokkuuden ja raaka-aineiden teemoihin. Tapahtumassa oli myös mahdollisuus osallistua matchmaking -tilaisuuksiin, jotka tarjosivat mahdollisuuden verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Tutustu materiaaleihin täällä.

ICT Proposers’ Day, 19.–20.9.2019, Helsinki

Infotilaisuudessa osallistujat pääsivät tutustumaan ICT-alan, tulevaisuuden teknologioiden, ja yhteiskunnallisten haasteiden Horisontti 2020 -työohjelmaan. Tapahtuma oli hyvä tilaisuus Euroopan laajuiseen ICT-alan verkostoitumiseen sekä kumppaneiden löytämiseen.

Katso tallenteet päivistä täältä.

Transport info day, 7.10.2019, Bryssel

Tapahtumassa esiteltiin tulevia rahoitusmahdollisuuksia, jotka liittyvät erityisesti Mobility for Growth (MG), Automated Road Transport (ART), Green Vehicles (GV), ja Next Generation Batteries (BAT) ohjelmiin. Tapahtumassa kerrottiin myös hakuprosessista sekä annettiin vinkkejä hakemuksen kirjoittamiseen.

Tutustu materiaaleihin täältä.

Science with and for Society, 14.-15.10.2019, Varsova

Kaksipäiväisessä tapahtumassa oli tarjolla tietoa Horisontti 2020:n SwafS-rahoitusmahdollisuuksista viimeiselle vuodelle 2020. Haut avautuvat 10.12. Tapahtumassa toimijat pääsivät lisäksi verkostoitumaan.

Tapahtuman sivuille pääset täältä.