Osaamishaasteisiin keskittyvä projektikehitystilaisuus joulukuussa Brysselissä

Osaamishaasteisiin keskittyvä projektikehitystilaisuus joulukuussa Brysselissä

8.-9.12. on tarjolla tietoa komission prioriteeteista vuoden 2017 Erasmus+ – ja Horisontti 2020 -ohjelmien osaamista koskevista osioista sekä mahdollisuus verkostoitua eurooppalaisten kumppanien kanssa projektiyhteistyötä ajatellen.

Tapahtumaan etsitään innovatiivisia eurooppalaisia hankkeita, joilla ratkaistaan osaamiseen liittyviä haasteita (Tackling skills challenges). Tarkoituksena on etsiä New Skills Agenda for Europe -teemoihin liittyviä korkeakoulutukseen, perus-, ammatillisen tai aikuiskoulutuksen tai nuoriso- tai urheiluasioihin liittyviä hankeideoita.

Projektikehitystyöpaja järjestetään perjantaina 9.12. klo 9-15.30 liittyen seuraaviin teemoihin:

– Erasmus+ Key Action 2: Strategic Partnerships
– Erasmus+ Key Action 3:
 Policy reforms
– Horizon 2020:
 SwafS-11-2017 Science education outside the classroom tai muut Horisontti 2020 -ehdotuspyynnöt
– Mikä tahansa muu ehdotuspyyntö muusta ohjelmasta, joka sopii tapahtuman teemaan “Tackling skills challenges”

Mikäli sinulla on projekti-idea, jota haluat ehdottaa tapahtumaan ja olet valmis ryhtymään sen koordinaattoriksi, täytä tämä lomake16.9.2016 mennessä. Projekti-ideat jaetaan kiinnostuneiden kumppaniehdokkaiden kesken. Itse projektikehitystapahtumaan voi osallistua 21.10. asti. Vahvistus osallistumisesta lähetetään lokakuun viimeisellä viikolla.

Torstaina 8.12. järjestetään iltapäiväseminaari ja sen jälkeen verkostoitumisvastaanotto. Siellä voit vaihtaa ajatuksia koulutussektorin asiantuntijoiden ja Euroopan komission virkamiesten kanssa.

Molemmat tilaisuudet järjestetään Vlevan tiloissa osoitteessa Avenue de Cortenbergh 71.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:  Representation of the State of Baden-Württemberg to the EUEARLALLÎle-de-France Europethe Liaison agency Flanders-Europe (vleva)Lifelong Learning PlatformWest-Finland European Office.

Tapahtumat sivu