Ilmoittaudu tuleviin Horisontti 2020 -infopäiviin

Kesän ja syksyn aikana Brysselissä järjestetään useita Horisontti 2020 -rahoitusohjelmahakuihin liittyviä infopäiviä. Infopäivissä kuulet tarkemmin teemojen sisällöistä, sekä saat vinkkejä hankevalmistelua varten. Tapahtumat ovat myös oivia tilaisuuksia verkostoitua.

  • Energiatehokkuus infopäivät järjestetään 25. – 27.6.2019. Tapahtumaan rekisteröityminen on nyt avutta. Voit rekisteröityä, sekä lukea lisää täältä.
  • Yhteiskunnallisten haasteiden pilariin kuuluvien terveys, väestönmuutos ja hyvinvointi -teemojen infopäivä järjestetään 3.7.2019. Katso tarkempi ohjelma ja rekisteröidy tapahtumaan täältäHUOM! Rekisteröityminen päättyy 31.5.2019.
  • Yhteiskunnallisten haasteiden toisen pilarin elintarviketurvan, kestävän maa- ja metsätalouden, merien ja merenkulun, sekä sisävesien tutkimuksen ja biotalouden teemoihin keskittyvä infopäivä järjestetään 4.7.2019. Katso ohjelma ja rekisteröidy mukaan täältä.
  • Syyskuun 16. – 17.9.2019 järjestetään ilmastotoimet, ympäristö, resurssitehokkuus ja raaka-aineet teemoihin keskittyvä infopäivä. Tähän infopäivään liittyen ei ole vielä julkaistu materiaaleja tai ilmoittautumista. Laita päivämäärä kuitenkin jo kalenteriin.

Ilmoittaudu tapahtumiin ja kerää vinkit talteen!