H2020: Eurooppa muuttuvassa maailmassa -tiedotuspäivän esitykset saatavilla

Marraskuussa järjestettiin Eurooppa muuttuvassa maailmassa – tiedotuspäivä, jossa käsiteltiin tulevia hakuja ja ehdotuspyyntöjä. Kyseiset haut kuuluvat Horisontti2020-rahoituksen kolmanteen pilariin, yhteiskunnalliset haasteet.

”Eurooppa muuttuvassa maailmassa – osallistavat, innovatiiviset ja heijastelevat yhteiskunnat” –työohjelmassa 2018-2020 käsitellään muuttoliikettä, neljättä teollista vallankumousta ja hallinnon haasteita. Tavoitteena on arvioida ilmiöitä tieteen keinoin ja laatia toimintatapoja tai ratkaisuja, joiden avulla näitä aiheita voidaan käsitellä ja niistä voidaan tiedottaa Euroopan kansalaisia paremmin.

Avoimet haut käsittelevät maahanmuuttoa, muutosta ja hallintoa. Niille on varattu 2018-2020 yhteensä 557 miljoonaa euroa rahoitusta. Vuonna 2019 maahanmuuttoteemaan on varattu 35, muutokseen 55,4 ja hallintoon 55,3 miljoonaa euroa.

Marraskuun tapahtumassa oli mahdollisuus myös tavata myös mahdollisia yhteistyökumppaneita hankehakuja ajatellen. Samoin koordinaattoreilla pääsivät esittelemään ideoitaan potentiaalisille osallistujille.

Tapahtuman esitykset löytyvät nyt verkosta ja niihin voi tutustua täällä.

Tilaisuuden järjesti net4society.

Lue lisää