European Research and Innovation -päivät

European Research and Innovation päivillä keskitytään tänä vuonna erityisesti seuraavaan rahoituskauteen. Tapahtuma kerää yhteen teollisuuden, rahoitussektorin, tutkimuksen, sekä liiketoiminnan ammattilaisia keskustelemaan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan tulevaisuudesta. Tapahtumassa on puhujina mm. ministereitä, komissaareja, Euroopan parlamentin jäseniä, sekä tutkijoita.

Tapahtuman tarkoituksena on myös lisätä EU-kansalaisten tietoisuutta ja ymmärrystä tutkimus- ja innovaatioalan tärkeydestä yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisijoina.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 24.–26.9.2019 Brysselissä. Tapahtuman tärkein osuus on policy conference, jossa keskitytään tieteen ja tekniikan teemoihin, sekä laajemmin yhteiskunnallisiin ja ympäristöuhkiin. Konferenssi tarjoaa keskeisille toimijoille mahdollisuuden jakaa ideoitaan liittyen Euroopan Horisontti -ohjelman strategiseen suunnitteluun.

Tapahtuma on suunnattu päättäjille, yritysten päätöksentekijöille, teknologian ammattilaisille, lehdistölle, tutkijoille, ja sijoittajille.

Konferenssin lisäksi tapahtumassa järjestetään Innovative Europe Hub, sekä ‘Science is Wonderful!’ -näyttely.

Kato tarkemmat ohjelmakuvaukset ja lue lisää täältä.