EU-toimisto palkitsi pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan toimiston 20-vuotisjuhlassa

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto juhlisti 20-vuotista taivaltaan Vapriikissa Eurooppa-päivänä 9.5. Mukana juhlissa oli arvovieraiden lisäksi monia EU-toimiston kanssa yhteistyötä tehneitä tärkeitä kumppaneita ja organisaatioiden edustajia.

Kiitospuheiden ja -maljojen lomassa EU-toimisto palkitsi koko Pirkanmaan EU-aktiivisuuden kannalta tärkeitä toimijoita toimiston lanseeraamalla Manseken Pis -palkinnolla.

Palkinnot jaettiin seuraavissa kategorioissa ja seuraavin perustein;

EU-eläin: Palkinto pitkäjänteisestä edustamisesta eurooppalaisilla areenoilla, yhteistyöstä ja kumppanuuksien kehittämisestä niin Pirkanmaalla kuin Euroopassa

Kehittäjäorganisaatio, jolla on 25 vuoden rautainen kokemus EU-hankkeiden kehittämisestä tiiviissä yhteistyöttä omistajansa ja muiden olennaisten kumppanien kanssa. Tuloksellista työtä, luotuja kumppanuuksia ja miljoonia euroja hankittua rahoitusta aloilla, jotka liittyvät tiiviisti Tampereen ja Pirkanmaan prioriteetteihin. Suomen Itämeri-instituutti johtaja Esa Kokkosen johdolla on esimerkillinen kehittäjäorganisaatio EU-asioiden parissa.

EU-arjen puurtaja: Palkinto sinnikkäästä EU-hankeasioiden eteenpäinviemisestä omassa ja kumppaniorganisaatioissa

Tampereen kaupungin ja kaupunkiseudun idearikas asiantuntija, jolta saa ripeästi kontaktit hankkeeseen kuin hankkeeseen omalla alallaan. Innostunut, myönteinen ja työtä pelkäämätön asenne vievät tätä kehittäjäorganisaatiota eteenpäin. Tällaisia tekijöitä lisää ja parannamme helposti EU-rahoituksen saantiamme! Tarvitsemme lisää Ekokumppanit oy:n toimitusjohtaja Suvi Holmin kaltaisia esimerkillisiä johtajia.

EU-kalastaja: Palkinto systemaattiselle verkostoitujalle ja menestyksekkäälle EU-rahoituksen hakijalle

EU-hankerahoituksen saaminen edellyttää oman alan syvällisen tuntemisen lisäksi erinomaisia verkostoja. Ne eivät synny tyhjästä vaan edellyttävät tavoitteellista ja jatkuvaa näkymistä sekä aktiivista osallistumista eurooppalaisiin verkostoihin. On tunnettava toimijat ja tiedettävä mahdollisuuksista – tartuttava niihin, kun niitä tulee eteen. Minna Lanz jatkaa Tampereen yliopistossa Tampereen teknillisessä yliopistossa aloittamaansa työtä. Lanzin asenteesta ja aktiivisuudesta kannattaa minkä tahansa EU-rahoituksen menestyksekkäästä hakemisesta kiinnostuneen organisaation ottaa mallia.

Onnea vielä voittajille Esa Kokkoselle, Suvi Holmille ja Minna Lanzille esimerkillisestä toiminnasta EU-asioiden edistämiseksi Pirkanmaalla.

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimistosta on viime viikkoina tehty useampi juttu paikallismedioihi. Lue alla olevista linkeistä lisää.

Tampereen asialla Brysselissä  – Tampere lehti
“Ajoitus on ollut EU-asioiden kannalta valitettava” – EU:n supervuosi jäi Suomessa soten jalkoihin – Tamperelainen
EU-aktiivisuus tuo tehoja Pirkanmaalle – Kauppakamari lehti
EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkösen mukaan pirkanmaalaiset voivat tuplata EU:n tukirahoituksen […] – Radio Sun