EU-aiheisia webinaareja pirkanmaalaisille!

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto sekä Suomen Itämeri-instituutti järjestävät yhteisvoimin sarjan EU-teemaisia webinaareja toukokuusta 2020 alkaen.

Ensimmäinen webinaari järjestettiin Eurooppa-päivän aattona perjantaina 8.5. Aiheena oli “EU:n jälleenrakennus – kestävä tie eteenpäin”, millainen on siis EU:n tilanne koronakriisin keskellä. Mukana keskustelemassa olivat kabinettipäällikkö Taneli Lahti Euroopan komissiosta, europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri Euroopan parlamentista ja ohjelmajohtaja Annika Hedberg European Policy Centrestä.

Katso tilaisuuden taltiointi täältä

Toinen webinaari järjestetään 20.5. Webinaarin teemana on Euroopan kulttuuripääkaupungit (European Capitals of Culture, ECoC) yhtenä EU:n menestyksekkäimmistä ja tunnetuimmista kulttuurihankkeista. Keskustelemassa ovat Tampere 2026 -tiimin luova johtaja Juha Hemanus, eurooppalaisen ECoC-valintapaneelin jäsen ja puheenjohtaja 2014-2018 ja Linzin 2009 ja Marseille-Provence’in 2013 kulttuuripääkaupunkihankkeiden ohjelmapäällikkö Ulrich Fuchs sekä eurooppalaisen Voices of Culture -verkoston projektipäällikkö Else Christensen-Redzepovic.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä