ERRIN:in projektikehitystilaisuuteen haetaan hankevetäjiä

ERRIN:in energia- ja ilmastonmuutostyöryhmä järjestää Brysselissä projektikehitystapahtuman 9.4.2019. Tapahtuman aiheena on pian avautuva Horisontti 2020 -haku “Building a low-carbon, climate resilient, future: secure, clean and efficient energy”. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen hankekumppaneita ja edistää hankekonsortioiden luomista.

Tapahtuma on avoin kaikille ERRIN-verkoston jäsenille, eli mikä tahansa pirkanmaalainen toimija voi osallistua tapahtumaan. ERRIN hakee nyt toimijoita, joilla on hankeideoita, ja jotka ovat kiinnostuneita toimimaan hankkeiden vetäjinä. Ilmoittautuminen hankkeen vetäjäksi tapahtuu tapahtuman verkkosivuilla, josta löydät myös lisätietoa. Vetäjäksi voi ilmoittautua täyttämällä verkkosivuilta löytyvän lomakkeen ja kirjaamalla siihen hankkeen tiedot, sekä oman organisaation tiedot. Vetäjäksi voi ilmoittautua 22.2.2019 asti.

Mikäli hankkeen vetämisen sijasta olet kiinnostunut tapahtuman verkostoitumismahdollisuuksista tai haluat liittyä johonkin syntyvään konsortioon, ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maaliskuussa.

Lue lisää ja ilmoittaudu vetäjäksi täällä