Energiatehokkuusviikon palkinto- ja tapahtumajärjestäjähakuun lisäaikaa

European Sustainable Energy Weekin yhteydessä jaetaan vuotuinen EU:n kestävän energian palkinto. Palkinnolla jaetaan tunnustusta energiatehokkuuden ja uusiutuvien energialähteiden innovaatioille. Finalistit valitaan vuoden menestyksekkäimmistä hankkeista, joilla pyritään puhtaaseen, turvalliseen ja tehokkaaseen energiaan.

Kilpailuaikaa on pidennetty! Aikaa osallistua kilpailuun on 11.2.2019 asti.

Kilpailussa on neljä kategoriaa: sitouttaminen, johtajuus, innovaatiot ja nuoriso.

  1. Sitouttamisessa kiinnitetään huomiota erityisesti inspiroiviin, motivoiviin ja tehokkaisiin keinoihin aktivoida kansalaisia.
  2. Johtajuudessa pääfokus on ratkaisuissa, jotka keskittyvät tähtäävät pitkällä juoksulla Euroopan ilmastotavoitteiden saavuttamiseen ja siihen vaadittaviin toimiin. Lisäksi kategoriassa kiinnitetään huomiota kansantaloudelliseen hyötyyn ilmastonsuojelun yhteydessä.
  3. Innovaatioissa haetaan EU-rahoitteisia toimia, jotka toimivat innovatiivisina suunannäyttäjinä kestävään energiansiirtoon.
  4. Nuorisokategoriassa keskitytään aktiviteetteihin, joiden kohteena tai toteuttajina toimivat alle 30-vuotiaan nuoret.

Kilpailuun voi osallistua kuka vain EU:n alueella, paikallisesta tahosta ylikansalliseen toimijaan. Projektin täytyy olla joko meneillään tai loppunut vuoden 2018 loppupuolella. Kilpailuun ei voi osallistua projektilla, joka on suunnittelun tasolla, eikä projektilla joka on loppunut ennen 30.6.2018. Myöskään jo kerran voittaneet tahot eivät voi osallistua uudelleen.

Lue lisää kilpailusta täällä ja täytä hakulomake täällä

Huomaa myös European Sustainable Energy Weekin aikana järjestettävän konferenssin kokouksien tapahtumajärjestäjähaku. Haku on auki 11.2.2019 asti.

Lue lisää täältä.