Ehdota komissiolle tapahtumia vihreistä investoinneista

Euroopan komissio hakee yhteistyökumppaneita, joiden kanssa järjestää tilaisuuksia vihreämmän tulevaisuuden investoinneista. Tapahtumia suunnitellaan 30.5.–3.6.2016 järjestettävälle Vihreälle viikolle. Yhteistyökumppanit hyötyvät Euroopan unionin tarjoamasta tuesta ja näkyvyydestä esimerkiksi komission nettisivuilla ja virallisena osana Vihreää viikkoa.

Vihreä viikon tavoitteena on luoda koko euroopanlaajuinen foorumi sidosryhmille sekä kansalaisille, missä jaetaan näkemyksiä ja esimerkkejä siitä, kuinka vihreästä tulevaisuudesta tehdään todellisuutta tuleville sukupolville. Vihreällä viikolla käsiteltäviä haasteita ovat esimerkiksi työttömyyden kitkeminen, innovatiivisten ja kestävien ympäristöratkaisujen löytäminen sekä saaste- ja jätekysymykset.

Euroopan komission etsimät tapahtumat vihreämmistä tulevaisuuden investoinneista voivat olla minkä tahansa tason tapahtumia paikallisesta Euroopan tason tapahtumiin, seminaareista konferensseihin. Tapahtumissa voi olla kyse niin tietoisuuden parantamisesta eri-ikäisten ihmisten keskuudessa kuin esimerkiksi avointen ovien päiviä, ohjattuja kierroksia, harjoittelua tai verkostoitumista.

Yhteistyökumppanihaku aukeaa maaliskuun alussa ja sulkeutuu 20. huhtikuuta 2016.

Lue lisää Vihreästä viikosta ja yhteistyötapahtumista täältä.

Kysymyksiä voi lähettää seuraavaan osoitteeseen:partners@greenweek2016.eu