CERV- ja oikeusalan rahoitusinfo 11.12.2023

Euroopan komission edustajat ja CERV-ohjelman yhteyspiste pitävät infotilaisuuden 11.12. klo 12-17 oikeusalan EU-rahoitusohjelmista. Tilaisuudessa esitellään rahoitusmahdollisuuksia ja hakukäytäntöjä koskien EU:n Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot -rahoitusohjelmaa (CERV) sekä EU:n Oikeusalan rahoitusohjelmaa (Justice Programme).

Tilaisuudessa käsitellään avoimia hakuja ja rahoitusmalleja, sekä kuullaan hanketoteuttajien näkemyksiä ja kokemuksia hauista.

Tilaisuus on suunnattu kansalaisjärjestöille, julkisen sektorin toimijoille, voittoa tavoittamattomille organisaatioille, työmarkkinajärjestöille, säätiöille, tutkimuslaitoksille sekä korkeakouluille.

Kuntien kannalta kiinnostavia CERV-hakuja ovat Ystävyyskunnat- ja Kuntien verkostot-haut, joista löytyy muiden CERV-hakujen tapaan lisätietoa Oikeusministeriön verkkosivuilta.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 7.12. mennessä täällä.

Infotilaisuus järjestetään Eurooppasalissa Helsingissä (Malminkatu 16), mutta sitä on mahdollista seurata myös etäyhteyksin.

 

Ohjelma

klo 12.00 Avaussanat / Eeva Aittoniemi, yksikönpäällikkö, oikeusministeriö ja Liina Munari, talouspoliittinen neuvonantaja, Euroopan komission Suomen edustusto

klo 12.10 Mahdollisuuksia oikeusalan ohjelmista / Mia Magli, Euroopan komissio

klo 12.40 Avoimet CERV-haut / Juha Nieminen, hankepäällikkö, oikeusministeriö

klo 13.10 Lump sum -rahoitusmallit / Philippe Boving, Euroopan komissio

klo 14.00 Vinkkejä hakijoille / Katriina Nousiainen, johtava asiantuntija, valtioneuvoston kanslia

klo 14.20 Paneelikeskustelu hanketoteuttajien kanssa

klo 15.00 Glögiä, pientä purtavaa ja verkostoitumista

Tilaisuus järjestetään suomeksi ja englanniksi.