Central Baltic Programme: kolmas hakukierros ja konsultaatiopäivä

Central Baltic Programme: kolmas hakukierros ja konsultaatiopäivä

Central Baltic Programme –ohjelmasta rahoitetaan Itämeren alueen rajat ylittäviä yhteistyöhankkeita. Ehdotuspyyntöhaku tarjoaa jälleen rahoitusmahdollisuuksia projekteille, hakuaika on 2.1.–27.2.2017. Kolmanteen hakuun liittyvä, erityisesti alkuvaiheessa oleville projekteille tarkoitettu konsultaatiopäivä järjestetään Helsingissä 4.10.2016. Konsultaatiopäivään voi ilmoittautua täällä.

Central Baltic Programme on Suomen, Ruotsin, Viron ja Latvian yhteinen rahoitusohjelma, johon sisältyy kolme rajat ylittävää aluekokonaisuutta. Pirkanmaa kuuluu keskisen Itämeren alueen osa-alueeseen (Central Baltic Sub-Programme) sekä Etelä-Suomen ja Viron osa-alueeseen (Southern Finland – Estonia Sub-Programme).

Ohjelman rahoitus keskittyy neljään ydinkokonaisuuteen: kilpailukykyiseen talouteen, julkishyödykkeiden kestävään käyttöön, alueen yhteyksien parantamiseen sekä osaamisen parantamiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Nämä ydinkokonaisuudet on lisäksi jaettu tarkempiin kokonaisuuksiin, joista voit lukea lisää tästä. Rahoitusta hakevien projektien kriteereistä voi lukea täällä, ja aikaisemmin rahoitusta saaneisiin projekteihin voi tutustua tällä sivulla.