Ajankohtaista tietoa LIFE-rahoitusohjelmasta

EU:n ympäristöalan rahoitusohjelma LIFE:sta tarjolla lisätietoja kolmen webinaarin muodossa. Webinaarit antavat lisätietoja käynnissä olevan ohjelman viimeisistä hauista tänä vuonna, sekä ensi vuonna aloittavan uuden ohjelman tilanteesta.

Webinaarit:

 

EU LIFE information and networking day 30.4.2020, klo 9.00 – 18.00

Euroopan komissio järjestää tämän virtuaalisen info- ja verkottumispäivän. Tarjolla hyödyllistä tietoa kuluvan ohjelmakauden viimeisistä hauista.

Rekisteröityminen 25.4. mennessä täällä.

 

LIFE- ja Horisontti Eurooppa -ohjelmien synergiat 7.5.2020, klo 14.00 – 15.30 

Webinaarin järjestävät ympäristöministeriön asiantuntijat yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön kollegoiden kanssa. Tilaisuuden pääpaino on LIFE-ohjelman seuraavan kauden esittelyssä sekä tulevan Horisontti Eurooppa -ohjelman ja LIFE-ohjelman välisissä synergioissa.

Ilmoittautuminen ja ennakkokysymyksien esittäminen esittelijöille 6.5. mennessä täällä.

 

LIFE Concept note writers’ 14.5.2020, klo 12.00 – 14.00 

Webinaari on tarkoitettu käynnissä olevan LIFE-ohjelman viimeisiin hakukuulutuksiin hakemuksia valmisteleville ja kirjoittaville hankehakijoille.

Rekisteröidy mukaan täällä.

 

 

Lisäksi ympäristöministeriöltä on mahdollista hakea avustusta LIFE-hankkeiden hakemuksien valmistelua varten. Seuraava hakuaika päättyy 20.5.2020. Ympäristöministeriö voi myös myöntää osarahoitusta strategisesti tärkeäksi katsomilleen hankkeille.

 

Lue aiheesta lisää Business Finlandin sivuilta.