Haastatteluja korkeakouluharjoittelusta

Torniosta maailmalle – töissä EU:n pyörteissä

Elina Ponkala on 27-vuotias hallintotieteiden opiskelija Tampereen yliopistosta ja hän oli Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston korkeakouluharjoittelijana viisi kuukautta. Hänen pääaineensa yliopistossa on ympäristöpolitiikka ja aluetiede. Elina on alun perin kotoisin Torniosta, joten ei hätää, ei tarvitse olla tamperelainen päästäkseen harjoitteluun Brysseliin. 

Lue lisää

 

 

Etänä Brysselissä

24-vuotias Saara Valtasaari opiskelee Tampereen yliopistossa hallintotieteitä, pääaineenaan ympäristöpolitiikka ja aluetiede. Valtasaaren harjoittelu Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimistossa kestää maaliskuun lopulta kesäkuuhun, yhteensä noin kolme kuukautta. Hän on toimiston ensimmäinen etäharjoittelija.

Lue lisää

 

 

 

“Omat mielenkiinnon kohteet saa ja pitää tuoda esille”

25-vuotias Nokialta kotoisin oleva Kirsi Venho on ollut Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston harjoittelijana viisi kuukautta. Hän opiskelee Tampereen yliopistossa hallintotieteitä pääaineenaan ympäristöpolitiikka ja aluetieteet.

Lue lisää

 

 

Harjoittelijana EU-viidakon keskellä

Saara Repo on 25-vuotias hallintotieteiden opiskelija Tampereen yliopistosta pääaineenaan ympäristöpolitiikka ja aluetiede. Repo on ollut viisi kuukautta Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimistossa harjoittelussa, jonka aikana hän on päässyt tekemään monipuolisia tehtäviä.

Lue lisää