Asiantuntijavierailut

Valmistelemme pirkanmaalaisille yhteistyökumppaneillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityä ohjelmaa niin Brysselissä kuin virtuaalisesti. Huolehdimme, että tapaamiset asiantuntijoiden kanssa – EU-instituutioissa, verkostoissa, yrityksissä – tuottavat konkreettista lisäarvoa, esim. tiedonvaihdon tai verkostoitumisen kautta. Olemme mukana ohjelman loppuun saakka ja varmistamme, että kaikki sujuu ongelmitta. Jos olet kiinnostunut järjestämään asiantuntijavierailun Brysseliin tai virtuaalista ohjelmaa, ota yhteyttä!

Kokoustilat ja työpiste

EU-toimistossa on sopimuksen mukaan pirkanmaalaisten yhteistyökumppaneidemme käytettävissä oleva kokoustila. Se on pääsääntöisesti mitoitettu 12-16 hengelle, mutta tila on muokattavissa jopa 20 henkilön käyttöön. Toimiston tiloissa on lisäksi kaksi ylimääräistä työpistettä, jotka ovat molemmat pirkanmaalaisten yhteistyökumppaniemme käytettävissä – sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

 

Toimeksiannot

Autamme pirkanmaalaisia yhteistyökumppaneitamme – sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan –  erillisissä toimeksiannoissa Brysselissä. Toimeksiantoja voivat olla esimerkiksi erilaiset selvitykset/kartoitukset, kontaktit ja tilaisuuksien järjestelyt. Ota yhteyttä Hanneleen ja Petraan, jos haluat tietää lisää.

Partnerointitapahtumat

Haluatko esitellä hankkeesi tuloksia Brysselissä? Vai haluatko mahdollisuuden tavata uusia hankekumppaneita? Tai kenties haluat tilaisuuden tavata yhteistyöyrityksiä tai -klustereita tai potentiaalisia rahoittajia? Järjestämme räätälöityjä partnerointi- ja verkostoitumistilaisuuksia pirkanmaalaisille hanketoimijoille ja yrityksille/klustereille. Lisätietoja EU-toimistosta.

EU-toimiston uutiskirje

Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy pirkanmaalaisille yhteistyökumppaneillemme kerran kuussa. Kirjeessä käymme EU:n ajankohtaisasioiden lisäksi läpi uusimmat uutiset EU:n rahoitusohjelmista, koulutusmahdollisuuksista ja tilaisuuksista. Kerromme myös verkostoitumistilaisuuksista, hankekumppanihauista ja mahdollisista työpaikka- ja harjoitteluhauista.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Syventävä opintovierailu

Syventävä opintovierailu on pirkanmaalaisille yhteistyökumppaneillemme tarjolla oleva mahdollisuus. Kyseessä on tyypillisesti useamman päivän (1-2 viikkoa) jakso Brysselissä, jonka aikana osallistujalla on mahdollisuus perehtyä tiettyyn EU-teemaan ja -kontekstiin, verkostoihin ja toimijoihin. Opintovierailun tavoitteena voi olla esim. hankevalmistelu, oleellisiin verkostoihin tutustuminen tai edunvalvonta. Vierailujakson sisältö ja tavoitteet sovitaan etukäteen lähettävän organisaation, osallistujan ja EU-toimiston kanssa. EU-toimisto toimii opintovierailun työ- ja tukipisteenä.

Opintovierailuun on osallistuttu tähän mennessä seuraavista: Kangasalan kaupunki, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan liitto, Tampereen yliopisto. Kiinnostuitko? Kysy lisää Hannelelta ja Petralta!