Asiantuntijavierailut


Valmistelemme pirkanmaalaisille toimijoille heidän tarpeisiinsa räätälöidyn ohjelman Brysselissä. Huolehdimme, että tapaamiset asiantuntijoiden kanssa – EU-instituutioissa, verkostoissa, yrityksissä – tuottavat konkreettista lisäarvoa, esim. tiedonvaihdon tai verkostoitumisen kautta. Olemme mukana ohjelman loppuun saakka ja varmistamme, että kaikki sujuu ongelmitta. Jos olet kiinnostunut järjestämään asiantuntijavierailun Brysseliin, ota yhteyttä!

Kokoustilat ja työpiste


EU-toimistossa on pirkanmaalaisille toimijoille kokoustila, joka on pääsääntöisesti mitoitettu 12-16 hengelle, mutta tila on muokattavissa jopa 20 henkilön käyttöön. Toimiston tiloissa on lisäksi kaksi ylimääräistä työpistettä, jotka ovat molemmat vapaasti käytettävissä – sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

Toimeksiannot


Autamme maakunnan toimijoita – sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan –  erillisissä toimeksiannoissa Brysselissä. Toimeksiantoja voivat olla esimerkiksi erilaiset selvitykset/kartoitukset, kontaktit ja tilaisuuksien järjestelyt. Ota yhteyttä Hanneleen ja Petraan, jos haluat tietää lisää.

Partnerointitapahtumat


Haluatko esitellä hankkeesi tuloksia Brysselissä? Vai haluatko mahdollisuuden tavata uusia hankekumppaneita? Tai kenties haluat tilaisuuden tavata yhteistyöyrityksiä tai -klustereita tai potentiaalisia rahoittajia? Järjestämme räätälöityjä partnerointi- ja verkostoitumistilaisuuksia pirkanmaalaisille hanketoimijoille ja yrityksille/klustereille. Lisätietoja EU-toimistosta.

EU-toimiston Uutiskirje


Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy pirkanmaalaisille toimijoille kerran kuussa. Kirjeessä käymme EU:n ajankohtaisasioiden lisäksi läpi uusimmat uutiset EU:n rahoitusohjelmista, koulutusmahdollisuuksista ja konferensseista. Kerromme myös verkostoitumistilaisuuksista, hankekumppanihauista ja mahdollisista työpaikka- ja harjoitteluhauista.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Syventävä opintovierailu


Syventävä opintovierailu on tyypillisesti useamman päivän (1-2- viikkoa)  jakso Brysselissä, jonka aikana osallistujalla on mahdollisuus perehtyä tiettyyn EU-teemaan ja -kontekstiin, verkostoihin ja toimijoihin. Opintovierailun tavoitteena voi olla esim. hankevalmistelu, oleellisiin verkostoihin tutustuminen tai edunvalvonta. Vierailujakson sisältö ja tavoitteet sovitaan etukäteen lähettävän organisaation, osallistujan ja EU-toimiston kanssa. EU-toimisto toimii opintovierailun työ- ja tukipisteenä.

Opintovierailuun on osallistuttu tähän mennessä seuraavista: Kangasalan kaupunki, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan liitto, Tampereen yliopisto. Kiinnostuitko? Kysy lisää Hannelelta ja Petralta!