TERVETULOA TAMPEREEN JA PIRKANMAAN EU-TOIMISTON NETTISIVUILLE!

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto on pirkanmaalaisten edunvalvoja Brysselissä. Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto ajaa maakunnan etua jo yli 20 vuoden kokemuksella. EU-toimisto toimii yhteistyössä laajan alue- ja paikallistason verkoston kanssa: suomalaisia aluetoimistoja on Brysselissä viisi ja eurooppalaisia edustustoja on runsaasti yli 300.

Euroopan unioni vaikuttaa koko ajan kasvavassa määrin jokaisen kunnan ja alueen toimintaan, näin tottakai myös Pirkanmaalla. Tämän vuoksi on välttämätöntä olla paikan päällä Brysselissä, luoda suhteita EU-instituutioihin ja päästä tätä kautta ajoissa vaikuttamaan pirkanmaalaisille tärkeisiin asioihin.

PÄÄRATA- Suomen raideliikenteen selkäranka

Päärata jatkoyhteyksineen on Suomen merkittävin ratakokonaisuus ja elintärkeä maan yrityksille, ihmisille sekä taloudelle. Se on myös avainasemassa suhteessa Euroopan liikenneverkkoon ja liikennepäästöjen vähentämiseen. Panostukset päärataan vaikuttavat koko Suomeen sekä Eurooppaan pohjoisena ydinväylänä. 

Lue lisää hankkeesta täältä!

Lataa lisää

EU-toimisto Facebookissa

Used for the like, share, comment, and reaction icons
Lataa lisää

EU-toimisto Instagramissa

 

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto hakee korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelujakso alkaa lokakuusta 2022 ja kestää 6kk. Harjoittelijan tulee olla Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelija. Haku päättyy 20.5.2022 klo 17 Suomen aikaa. Lue lisää: https://bit.ly/3wyHrbk 🇪🇺​ ...

Lue Tamperelaisesta lukiolaisharjoittelijoiden Elinan ja Safiyen kirjoittama juttu Euroopan nuorten vuodesta. 📰🇪🇺

#eurooppapäivä #europeday #europeanyearofyouth
#tamperelainen
@relluneurooppalinja @elinalahdenniemi
@safiiih_
...

Tampere on valittu sadan ilmastoneutraaliutta tavoittelevan eurooppalaisen edelläkävijäkaupungin joukkoon. Kärkijoukkoon kuuluminen lisää resursseja ilmastotoimiin lisäämällä tamperelaisen ilmastotyön näkyvyyttä, avaamalla uusia EU-tason yhteistyö- ja rahoitusmahdollisuuksia sekä kasvattamalla kaupungin kiinnostavuutta ilmastoystävällisten investointien kohteena. 🌍💚🇪🇺

Lue lisää Tampereen kaupungin tiedotteesta: https://bit.ly/3OKU0J1

@tamperekaupunki #hiilineutraali #tampere #ilmastoneutraali #eumissions #horizoneu #horisonttieurooppa #missioncities
...

EU-toimiston tiimipäivä Kölnissä 🇪🇺 Erinomainen tapa viettää viimeisiä päiviä stipendiaattien kanssa ...