TERVETULOA TAMPEREEN JA PIRKANMAAN EU-TOIMISTON NETTISIVUILLE!

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto on pirkanmaalaisten edunvalvoja Brysselissä. Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimisto ajaa maakunnan etua jo yli 20 vuoden kokemuksella. EU-toimisto toimii yhteistyössä laajan alue- ja paikallistason verkoston kanssa: suomalaisia aluetoimistoja on Brysselissä viisi ja eurooppalaisia edustustoja on runsaasti yli 300.

Euroopan unioni vaikuttaa koko ajan kasvavassa määrin jokaisen kunnan ja alueen toimintaan, näin tottakai myös Pirkanmaalla. Tämän vuoksi on välttämätöntä olla paikan päällä Brysselissä, luoda suhteita EU-instituutioihin ja päästä tätä kautta ajoissa vaikuttamaan pirkanmaalaisille tärkeisiin asioihin.

PÄÄRATA- Suomen raideliikenteen selkäranka

Päärata jatkoyhteyksineen on Suomen merkittävin ratakokonaisuus ja elintärkeä maan yrityksille, ihmisille sekä taloudelle. Se on myös avainasemassa suhteessa Euroopan liikenneverkkoon ja liikennepäästöjen vähentämiseen. Panostukset päärataan vaikuttavat koko Suomeen sekä Eurooppaan pohjoisena ydinväylänä. 

Lue lisää hankkeesta täältä!

Lataa lisää

EU-toimisto Facebookissa

Used for the like, share, comment, and reaction icons
Lataa lisää

EU-toimisto Instagramissa

Pääministeri Sanna Marin avasi Euroopan tulevaisuuskonferenssi -tilaisuuden ja vastasi nuorten kysymyksiin liittyen ilmastoasioihin. Seuraavaksi jatketaan paneelikeskustelulla. Seuraa tilaisuutta tai katso tallenne jälkikäteen täällä: bit.ly/31DqS2K
#sinuntulevaisuutesi
...

Tamperelaiset nuoret kysyvät - päättäjät vastaavat! Lauantaina 11.12. iltapäivällä järjestetään Tampereella tilaisuus osana Euroopan tulevaisuuskonferenssia. Tapahtumaan kuuluu paneelikeskustelu ilmastoasioista.

Tervetuloa tilaisuuteen paikan päälle - koronapassin ja maskin kanssa - tai seuraa tilaisuutta suoran lähetyksen välityksellä täältä: https://tampere-region.eu/tampere-osallistuu-eun-tulevaisuuskonferenssiin-koulut-mukaan/

Tapahtuman järjestävät Tampereen Lyseon lukion Eurooppa-linjan opiskelijat yhteistyössä Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston ja valtioneuvoston kanslian kanssa.
...

Walk the talk - EU-yhteysjohtaja valmiina edistämään kestävää kaupunkiliikennettä 👍🇪🇺 ...

Pormestari @annakaisaikonen puhui tänään Covenant of Mayors-tilaisuudessa Tampereen tavoitteesta olla ilmastoneutraali vuoteen 2030 mennessä🌿

Hän muistutti tämän edellyttävän poliittista tahtoa ja johtajuutta. Tavoitteet tulevat näkymään myös päivitettävässä kaupunkistrategiassa.

#mayors4neutrality #kestävätampere
...